frnlen
+33 (0)3.20.53.74.55 contact@verbrugge.fr 16 bis, Rue de l’Epinoy, 59175 TEMPLEMARS

Hardchroom

Slijtagewerend bij uitstek !

Industrieel hardchroom

Industrieel hardchroom beschermt alle mechanische onderdelen tegen wrijvingsslijtage, zowel voor nieuwe als voor herstelde onderdelen.

Oud en bewezen proces maar nooit geëvenaard, beschikt hardchroom over een onovertroffen “duo wrijving-hardheid” garantie van een uitstekende weerstand tegen slijtage door wrijving, hechting, schuring.

De kwaliteit-prijsverhouding is uitstekend.

Onze lijn bestaat uit 1 verchromingscellen. Ze is volautomatisch en is dus in staat om alle belangrijke parameters van de oppervlaktebehandeling van uw onderdelen te controleren en te registreren, garantie van kwaliteit en betrouwbaarheid.

We hebben de capaciteiten om onderdelen tot 1000 x d.800, 1.5 ton te verchromen

Technische fiche Hardchroom

Verbrugge, sedert 1941 het gespecialiseerd bedrijf in industrieel hardverchromen, staat garant voor de uitstekendheid van het proces.

Een oppervlaktebehandeling uitvoeren door hardverchroom geeft U de keuze van afzettingsdikte, het materiaal van uw onderdeel, de oppervlaktehardheid, de afgewerkte ruwheid…

Deze elektrolytische behandeling kan de wrijvingscoëfficiënt aanzienlijk verminderen. Zo zal hij, bijvoorbeeld, met 50% verminderen door het verchromen van één van de twee staalonderdelen die tegen elkaar wrijven.

Ontdek alle eigenschappen van het industrieel hardverchroom via onze technische fiche.

Omvat alle eigenschappen van Chroom VI van het bedrijf VERBRUGGE

Cilindrisch bijslijpen

Bijslijpen is vaak de enige manier om een dimensionale en geometrische afmeting van uw onderdeel “tot enkele microns” te bereiken.

We beschikken over 8 machines (traditionele en digitale) die zich aan alle onderdelen aanpassen: kleine of dikke, per eenheid of reeksen, gevarieerde vormen…

Onze speciale slijpstenen zullen de hardste samenstellingen of coatings van uw onderdelen kunnen snijden.

In het bijzonder, zullen we, na het eventuele hardverchromen van uw onderdelen, kunnen overgaan tot een verstelling door bijslijpen voor een nauwkeurige aanpassing volgens uw noden.

Onze capaciteiten voor het bijslijpen zijn : maximum diameter 350 mm, maximum tussen-punten lengte 1000 mm

Prestatiesgalerij voor Chroom + Bijslijpen

Hier heeft U een zicht van Hardverchromen onderdelen. Aarzel niet om op de foto’s te klikken voor meer informatie over de uitgevoerde behandeling voor elk onderdeel. Zo kunt U de talrijke toepassingen van Hardverchromen ontdekken.