frnlen
+33 (0)3.20.53.74.55 contact@verbrugge.fr 16 bis, Rue de l’Epinoy, 59175 TEMPLEMARS

Wie zijn wij ?

Een 78-jarig bestaan nog lang niet afgesloten

Een 78-jarig bestaan nog lang niet afgesloten.

Begin van de activiteit in 1941, Gaston Verbrugge plaatst een lijn voor hardverchromen, na 10 jaar vestigt het bedrijf zich in Rijsel met 8 werknemers.

In 1963, neemt Jacques Verbrugge het bedrijf van zijn vader over en ontwikkelt het geleidelijk, onder andere door een toename van de capaciteiten tot 6 meter bruikbare lengte en door het creëren van de afdeling “bijslijpen”. Hij heeft dan een 20-tal werknemers.

In 1991, zet de 3de generatie de ontwikkeling van het bedrijf voort, Jean-François en Jean-Louis Verbrugge moderniseren de verchromingslijn door het proces te informatiseren.

Ons bedrijf kent een onvoorstelbare draai in 2001, dankzij de oprichting van de afdeling “chemisch-Nikkel” en telt dan meer dan 30 werknemers.

Twee ontwikkelde en operationele oppervlaktebehandelingen: In 2018 wordt het bedrijf tot europese leider van de activiteit benoemd en gebruikt 45 werknemers.

De nieuwe locatie zal zijn deuren openen in 2021 in Templemars, dit zal ons toestaan om de productiecapaciteiten te verdubbelen en nieuwe gamma’s behandelingen te ontwikkelen.

Het project ” Nikkel-Chroom 3 Mille”, DE nieuwe high-tech multibehandeling zal dan het licht mogen zien.

Ik dank U allen, het is ook mede dankzij U!

Het «Nickel- Chrome 3 Mille» project zal in dit gebouw onze nieuwe «hightech » multibehandelingslijn zien uitkomen.
De nieuwe locatie zal zijn deuren in 2021 openen in Templemars, dit zal ons toestaan om de productiecapaciteiten te verdubbelen en nieuwe processen te ontwikkelen.